bpost, uw e-commerce partner bij uitstek

 

Wist u dat convenience dé drijfveer is om online te shoppen? Wel, bij ons vindt u de logistieke oplossingen om daar maximaal op in te spelen. Van plug-ins voor uw webshop en het ophalen van pakjes, tot het leveren van pakjes waar en wanneer uw klanten het willen en retourbeheer.
Met bpost maakt u het uzelf makkelijk én verhoogt u uw klantentevredenheid.

 

Uw redenen om voor bpost te kiezen:

 

Vier leveringsmethodes in België

bpost is de enige pakjesleverancier in België die vier verschillende leveringsmethodes aanbiedt: aan de deur, in een van onze 1.250 afhaalpunten, in een van onze 150 pakjesautomaten of in uw eigen winkelpunten.

Onze leveringsmethodes in detail

De pakjes van uw klant geleverd zoals hij het wil

Thuislevering is de favoriete leveringsmethode van de Belg. Toch kan de postbode het pakje soms niet leveren omdat er niemand thuis is. Met de gratis dienst MijnVoorkeuren kiest uw klant zelf waar de postbode in dat geval zijn pakje levert: bij een buur, op een veilige plaats of in een afhaalpunt of pakjesautomaat.

Meer over MijnVoorkeuren

Levering in België en daarbuiten

Vliegensvlug en vlekkeloos leveren is cruciaal voor webshops. Onze 11.000 postbodes doorkruisen België elke dag en zo leveren we 98% van de pakjes de volgende werkdag of op zaterdag. Maar we bezorgen uw pakjes ook bij uw internationale klanten. bpost levert uw pakjes in meer dan 220 landen en regio’s. Onafhankelijk van de hoeveelheid pakjes die u verstuurt, wij bieden u steeds aantrekkelijke en competitieve prijzen.

Meer over nationale zendingen
Meer over internationale zendingen

Gemakkelijke retouroplossingen

Klanten verwachten dat ze een pakje kunnen terugsturen. Vanuit België of het buitenland, onze flexibele en gebruiksvriendelijke retouroplossingen maken het zowel voor u als voor uw klant makkelijk.

Onze retouroplossingen in detail

Online pakjes volgen

Via de Track & Trace-tool kunnen u en uw klant gratis elk verstuurd pakje volgen. Zo kennen jullie op elk moment de leveringsstatus.

Volg uw pakjes online

Altijd een verzendoplossing op uw maat

Met Shipping Manager, onze cloudapplicatie voor contractuele klanten, integreert u onze 4 leveringsmethodes in uw webshop en kunt u al uw pakketzendingen en -retours efficiënt beheren. Wie maar af en toe pakketten verstuurt, kiest beter voor onze online verzendtool.

Meer over Shipping Manager
Direct naar de online verzendtool

Uw logistieke afhandeling uitbesteed

Voorraadbeheer en pakketten voorbereiden vraagt veel tijd. Wij kunnen de logistiek en administratie van u overnemen: goederen stockeren, bestellingen samenstellen en verpakken, versturen, …

Meer over fulfilment

Een partner die blijft innoveren

E-commerce is een belangrijke groeipool. Daarom blijven we vernieuwen en inspelen op belangrijke tendensen. Zo zijn en blijven we een innovatieve, betrouwbare logistieke partner voor uw webshop.