Meer dan 1400 Nederlandse afhaalpunten beschikbaar

8 januari 2018 Leestijd: 1 min

De eerste afhaalpunten in onze buurlanden zijn een feit. Na Frankrijk, kunnen uw klanten nu ook in Nederland hun pakjes afhalen. Een gouden kans voor u om meer zaken te doen in onze buurlanden.

Zelf bepalen waar en wanneer ze hun pakje ontvangen. Om die reden kiezen veel consumenten ervoor hun pakje af te halen en het niet thuis te laten leveren. In Nederland is dat niet anders: 32% van de Nederlanders kiest er al eens voor z’n pakje in een afhaalpunt af te halen.

1 350 afhaalpunten en 65 pakjesautomaten

Tot voor kort kon u met bpost in Nederland enkel thuislevering aanbieden. Vanaf nu kunnen uw Nederlandse klanten hun pakjes ook afhalen. Momenteel kan dat in 1350 afhaalpunten en in 65 pakjesautomaten, maar ons afhaalnetwerk zal stelselmatig blijven uitbreiden. Nieuwe afhaalpunten worden automatisch toegevoegd.

Integratie in uw webshop

Om de Nederlandse afhaalpunten in uw webshop te integreren, moet u deze leveringsmethode enkel activeren in Shipping Manager. Gebruikt u Magento of PrestaShop? Dan kunt u de plug-in nu al updaten en de afhaalpunten activeren. Werkt u niet met Shipping Manager, dan kunt u uw Account Manager contacteren of een mailtje sturen naar shippingmanager@bpost.be.

 

 

Vragen of meer info?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *