Hoe zet ik mijn zaak online met succes?

11 juni 2020 Leestijd: 2 min

Als startende online ondernemer moet je met tal van zaken rekening houden. Het kiezen van een juiste software voor de bouw van je webshop, de implementatie van je producten, het beheer van je stock,… . Daarnaast wil je je klanten een unieke shopervaring bezorgen. Dit doe je door het aanbieden van diverse betaalmethodes en het verzorgen van een feilloze levering van de pakjes. 

Al gehoord van cookies en GDPR? Juist, juridisch moet je webshop ook in orde zijn. Zo voorkom je niet enkel juridische problemen, maar zorg je er ook voor dat je webshop extra vertrouwen uitstraalt. 

Ben jij een startende online ondernemer en heb je nog wat extra hulp nodig bij het opstarten van je webshop? Volg dan op maandag 15 juni onze gratis webinar “start to e-commerce”. In anderhalf uur tijd dompelen we je onder in de wereld van het online shoppen en overlopen alles. Van de bouw van een webshop tot de juridische verplichtingen waar je aan moet voldoen wanneer je online verkoopt. 

 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

  • Welke software kies je voor de bouw van je webshop? Ga je aan de slag met een SAAS-oplossing of kies je voor een webshop op maat? CCV helpt je op weg.
  • Waar moet ik op letten bij het kiezen van een betaaloplossing? En hoe implementeer ik zo’n betaalsysteem in mijn webshop? Ook dat weet CCV je haarfijn uit te leggen.
  • Hoe zorg je voor een feilloze levering van je pakjes? Wat zijn de operationele do’s and don’ts voor het verzenden van je pakketten? bpost leert je de knepen van het vak.
  • En last but not least: je webshop moet voldoen aan de meest recente e-commerce wetgeving. Sirius Legal licht die toe en helpt je de grootste valkuilen te vermijden.


PRAKTISCH INFO:

Wanneer? Maandag 15 juni om 15u30 – 17u00
Waar? Webinar, online meeting
Deze webinar wordt gegeven in het Nederlands

Schrijf je hier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *