Welkom in ons gloednieuwe sorteercentrum

12 september 2017 Leestijd: 1 min

Met z’n 70.000 m² aan sorteeroppervlakte op een terrein gelijk aan 14 voetbalvelden is het nieuwe Brussel X veruit het grootste sorteercentrum in België. In totaal zijn er 89 aanlegdokken voor vracht- en bestelwagens.

Voor alle post van Brussel en Vlaams-Brabant

Het nieuwe Brussel X telt 36 sorteermachines voor brieven, kaarten, reclamezendingen, kranten en tijdschriften. Dat is 3 keer het aantal van het oude Brussel X. Samen met onze andere sorteercentra in België, kunnen we nu meer dan 4.000.000 brieven per dag verwerken.

Voor alle pakketten van heel België

In het nieuwe Brussel X worden alle pakketten van België verzameld om daarna naar hun bestemming te vertrekken. We kunnen tot 30.000 pakketten per uur verwerken. Dat is een verdubbeling ten opzichte van huidige sorteercapaciteit.

De meest geavanceerde pakkettensorteermachine ter wereld

Onze nieuwe pakkettensorteermachine is maximaal geautomatiseerd en uitgerust met de laatste technologie. Ze kan pakketten tot 120 x 70 x 60 cm verwerken en scant labels aan alle kanten van het pakket, waardoor we minder manueel en dus sneller kunnen sorteren.

Klaar voor de volumes en snelheden van morgen

Met dit innovatieve en centraal gelegen sorteercentrum, dat vanaf 18 september 2017 open is voor post en vanaf oktober actief voor pakketten, zullen we onze klanten nóg beter kunnen bedienen. Nu en in de toekomst.

 

Overweegt u een toekomstige samenwerking?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *