U maakt online uw verzendetiket, bpost drukt het af

3 september 2019 Leestijd: 2 min

Moet u dringend een pakje verzenden naar een klant? Via onze online verzendtool is het snel gebeurd. Bovendien hebben we een nieuwigheid die het u nog makkelijker maakt: u creëert uw verzendetiket online, bpost drukt het voor u af.

Print Free visual

Elke verkoop behandelt u met de grootste zorg en verpakt u in een stevig doosje of in 1 van onze verpakkingen. Zo, uw pakje is klaar om te vertrekken naar uw klant. Of toch bijna klaar: er moet natuurlijk nog een verzendetiket op. Dat maakt u eenvoudig aan via onze online verzendtool, waarna u het etiket zelf kan afdrukken.

 

Geen printer? Geen probleem!

Maar: wat doet u wanneer er geen printer in de buurt is om het verzendetiket af te drukken? Of wanneer de inkt net op is? Goed nieuws: vanaf nu kunt u uw verzendetiket perfect aanmaken (mobiel of via desktop) en kiezen voor de optie om het te laten afdrukken in een postkantoor of postpunt.

 

Voor een extra kost van slechts 0,70 euro zet u alles online klaar en laten wij onze printer het laatste werk doen. Handig!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Maak uw verzendetiket aan op parcel.bpost.be.
  2. Vink de optie aan om uw verzendetiket te laten afdrukken en rond de betaling af.
  3. U krijgt een e-mail met een barcode.
  4. Toon deze barcode op uw smartphone in het postkantoor of postpunt. Onze collega’s drukken het etiket af en zorgen ervoor dat uw pakje goed terechtkomt! 

 

U kunt deze service zowel voor nationale als internationale zendingen gebruiken. De extra kost van € 0.70 betaalt u tijdens het aanmaken van het verzendetiket.

 

Wist u dat … 

  • Het netwerk van bpost telt meer dan 2100 postkantoren en postpunten over heel België, met ruime openingsuren. U vindt dus zeker een plek dichtbij huis of onderweg naar kantoor om uw pakje af te geven. Hier vindt u het dichtstbijzijnde postkantoor of postpunt.
  • U kunt al onze tarieven online bekijken en er bestaat al een oplossing vanaf 4,70 euro.
  • U kunt uw pakje volgen terwijl het onderweg is naar uw bestemmeling. Dat kan via onze Track&Trace (deze dienst is trouwens ook beschikbaar voor de ontvanger), via uw pagina Mijn zendingen of via onze mobiele app (download voor iPhone of Android)

 

Online een verzendetiket aanmaken? Probeer het nu!

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *