Nieuw: online verzendlabels voor niet-EU-landen

12 december 2018 Leestijd: 2 min

Bij bpost gaan we echt ver voor onze klanten. We leveren uw pakjes tot 30 kg in 220 landen over de hele wereld. Bovendien kan u vanaf nu het verzendlabel voor álle bestemmingen, dus ook voor landen buiten de EU, eenvoudig online aanmaken.

 

Uw pakjes wereldwijd versturen, ook dat doet u met bpost. Zendingen tot 30 kg worden, afhankelijk van de bestemming, binnen een termijn van 2 tot 10 dagen op het juiste adres afgeleverd. Dankzij de online Track & Trace-tool kunnen u en uw bestemmeling het pakje onderweg volgen.

 Maak uw verzendlabel voor álle bestemmingen eenvoudig online

Om uw buitenlandse zendingen te frankeren, zijn er verschillende opties. U kan in onze e-shop of in één van onze kantoren of postpunten een verzendetiket aankopen… of u kan vanaf nu ook gewoon een label aanmaken via onze online verzendtool.

Tot voor kort kon onze verzendtool enkel gebruikt worden voor verzendingen binnen Europa. Vanaf nu is het echter mogelijk om labels te maken voor bestemmingen in 220 landen overal ter wereld. U geeft de adresgegevens en de inhoud van het pakje online in, drukt het label en de douanedocumenten af en kleeft deze op uw pakje. De online verzendlabels zijn zo de snelste en de eenvoudigste manier om uw buitenlandse klanten te bereiken.

 Speciale formules voor kleine pakjes of spoedzendingen

  • Wilt u slechts een klein pakje naar het buitenland verzenden? Bekijk dan in een postkantoor of in onze e-shop onze Light-formule. Op deze manier verstuurt u extra goedkoop pakjes tot 2 kg naar alle uithoeken van de wereld.
  • Pakjes tot 30 kg die dringend naar het buitenland moeten, kunnen via het postkantoor als spoedzending verstuurd worden. Op deze manier bereikt uw zending, afhankelijk van de bestemming, zijn bestemmeling al binnen een periode van 1 tot 5 dagen.

 Verstuur in 1-2-3 een pakje naar het buitenland

  1. Gebruikt een stevige kartonnen doos om uw zending in te pakken. Koop eventueel een geschikte bpost-verpakking.
  2. Maak online een verzendlabel aan voor 220 bestemmingen wereldwijd
  3. Voeg eventueel de nodige douanedocumenten toe, kleef het adreslabel op de doos en bezorg uw pakje aan bpost. Dat kan heel eenvoudig in een postkantoor, in een postpunt of via een Cubee pakjesautomaat. Wist u trouwens dat u uw pakjes ook door bpost kan laten ophalen?

 

Verstuur uw pakje wereldwijd >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *