Nieuw: meer dan 11.000 Afhaalpunten in Nederland en Frankrijk

27 juli 2020 Leestijd: 2 min

Moet je al eens een pakje verzenden naar onze noorder- of zuiderburen? Goed nieuws: voortaan hebben je klanten de keuze uit 11.250 Afhaalpunten in Nederland en Frankrijk. Ideaal om ook over de landsgrenzen heen meer zaken te doen!

Je hebt het waarschijnlijk ook al gemerkt: klanten willen hun bestelling steeds meer ontvangen waar en wanneer het hen uitkomt. Vaak is dat thuis, maar zeker niet altijd. Afhaalpunten zijn dan een goed alternatief.

 

11.250 Afhaalpunten in Nederland en Frankrijk

Ook in het buitenland proberen we dat alternatief zoveel mogelijk te bieden. Hoe meer buitenlandse Afhaalpunten er zijn, hoe meer buitenlandse klanten jij kunt aantrekken. Daarom lanceren we een nieuw netwerk van Afhaalpunten in Nederland en Frankrijk. Je klanten krijgen de keuze uit 2750 Afhaalpunten in Nederland en 8500 Afhaalpunten in Frankrijk.

 

De voordelen van een Afhaalpunt

Net als de 2300 Belgische Afhaalpunten, bieden de buitenlandse Afhaalpunten een aantal unieke voordelen. Zowel voor jou, voor je klanten, als voor het milieu.

  • Flexibel

Je klant hoeft niet thuis te blijven. Dankzij de ruime openingsuren van de Afhaalpunten, haalt hij zijn pakje af wanneer het hem uitkomt.

  • Om de hoek

Er is altijd een Afhaalpunt in de buurt. Zo kan je klant zijn pakje oppikken waar hij wil: in de supermarkt, dichtbij het werk enz.

  • Budgetvriendelijk

Het is de goedkoopste manier om een pakje te verzenden. In België kan het al vanaf 4,70 euro, naar Nederland en Frankrijk vanaf 9,95 euro.

  • Ecologisch

Een pakje afhalen is beter voor het milieu dan een thuislevering. Onze bezorgers moeten minder stops doen, waardoor de CO2-uitstoot daalt.

Verzenden naar een Afhaalpunt >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *