Niet thuis? Pakjes afhalen kan vanaf nu ook bij kariboo!

4 oktober 2018 Leestijd: 2 min

Belgen houden ervan om pakjes die ze online besteld hebben, thuis te ontvangen. Handig, maar wat als ze niet thuis zijn op het moment van de levering? Bij bpost kunnen ze dan kiezen waar hun pakje geleverd wordt: bij een buur, op een veilige plaats of in een postkantoor, postpunt of Cubee-pakjesautomaat. En daar komen nu ook nog de meer dan 1000 kariboo!-spots bij.

Via het ‘Mijn voorkeuren’-platform kan elke Belg aangeven wat de postbode met het pakje moet doen als hij voor een gesloten deur staat. Levert hij het bij de buren, plaatst hij het op een veilige plaats rond het huis of brengt hij het naar een postkantoor, postpunt of een Cubee-pakjesautomaat? Door zich aan te melden op ons platform ontvangen al meer dan een half miljoen landgenoten hun pakjes zoals zij dat het liefst willen.

Nog eenvoudiger door kariboo!

Om nog beter aan de wensen van uw klanten te voldoen, hebben we nu ook de meer dan 1000 kariboo!-afhaalpunten aan het ‘Mijn voorkeuren’-platform toegevoegd. Door ons netwerk met de wijdverspreide kariboo!-spots uit te breiden, kan elke bestemmeling nu een pakje afhalen binnen een reistijd van zes minuten. Bovendien zijn kariboo!-spots 6 dagen op 7 open, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Het pakje blijft gedurende twee weken beschikbaar in de gekozen kariboo!-spot.

kariboo! als vaste stek voor leveren en retourneren

Als een klant weet dat hij niet thuis is op het moment van de levering, kan hij vanaf nu ook aangeven dat de postbode niet eerst hoeft langs te komen, maar het pakje direct bij een kariboo!-spot mag leveren. Via een e-mail melden wij hem dan dat zijn pakje beschikbaar is. Maar ook om pakjes te retourneren kan de klant de kariboo!-service gebruiken. Elk pakje kan heel eenvoudig teruggestuurd worden via een kariboo!-spot naar keuze.

Ook voor uw klanten?

U wilt dat ook uw klanten hun pakjes ontvangen zoals zij dat wensen? Goed nieuws, u hoeft daar helemaal niets extra voor te doen! Als u bij het aanmelden van pakjes de e-mailadressen van uw klanten doorgeeft, dan passen wij automatisch hun voorkeuren toe en leveren hun pakjes waar zij dat willen! Uw klantentevredenheid verhogen was nog nooit zo makkelijk.

 

 De voordelen van kariboo!

  • Afhalen en retourneren via hetzelfde kanaal
  • 6 dagen op 7 open, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat
  • Elke Belg heeft een afhaalpunt op maximaal 6 minuten van zijn deur

 

Naar Mijn Voorkeuren

   

 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *