Maak een account aan en beheer uw pakjes nog efficiënter

26 februari 2020 Leestijd: 2 min

Door een account aan te maken op onze online verzendtool heeft u heel wat extra features op zak! Bovendien breiden we deze continu uit. Zo beheert u uw pakjesflow nog efficiënter. In dit artikel leest u meer over de nieuwe snufjes die recent werden toegevoegd aan onze online verzendtool.

Maak meerdere verzendetiketten in één keer aan

Geen tijd om tientallen verzendetiketten één voor één aan te maken? Vanaf nu kan u via uw account nationale en EU verzendetiketten aanmaken door een CSV-bestand op te laden. Zodra u ingelogd bent, vindt u deze nieuwe optie in de menubalk van de startpagina terug. Hiermee maakt en print u eenvoudig tot 50 verzendetiketten in één keer naar elk thuisadres in België of de EU. Da’s een pak tijd gespaard! Meer informatie over deze optie vindt u onder het menu “CSV-bestand opladen” (nadat u bent ingelogd op uw gebruikersaccount).

Mail retouretiket met een druk op de knop

Is uw klant niet tevreden met zijn aankoop en wilt hij deze retour sturen? Dan kan u hem rechtstreeks een retouretiket e-mailen. Hiervoor gaat u naar het submenu “Afgewerkte zendingen” in “Mijn zendingen” en kiest u de juiste optie in de kolom “Acties”. Met één druk op de link “Maak een retouretiket” worden de data van het initiële verzendetiket automatisch overgenomen. U hoeft ze daardoor niet handmatig in te geven. Nadat u het retouretiket heeft betaald, gaat het rechtstreeks naar de mailbox van uw ontvanger. Zo kan hij snel zijn retourpakje verzendklaar maken en uw richting uitsturen. Deze optie is beschikbaar voor alle zendingen binnen België die oorspronkelijk naar een thuisadres werden verzonden.

 

Overtuigd? Maak nu uw account aan en profiteer zo mee van deze nieuwe functies.

Maak een account aan >

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *