Whitepaper: hoe Pakjesautomaten het gemak voor je klanten verhogen

2 september 2020 Leestijd: 2 min

E-commerce groeit elk jaar, vooral door het enorme gemak dat het met zich meebrengt. En gemak is niet alleen bestellen vanuit je zetel, het is ook pakjes ontvangen zoals je zelf wilt. In onze whitepaper leggen we uit hoe jij met leveringen in Pakjesautomaten het gemak bij jouw klanten kunt verhogen.

Waar Jeroen zijn pakje thuis wil ontvangen, wil Pieter net níet moeten thuisblijven. Waar Eva haar pakje graag afhaalt in de supermarkt, is het voor Caroline dan weer een hele uitdaging om vóór sluitingstijd in de supermarkt te geraken. Kortom, elke online consument is anders. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze hun pakje willen ontvangen zoals het hen uitkomt.

Hoewel thuislevering nog steeds de meest gekozen leveringsmethode is, kiezen alsmaar meer consumenten er bewust voor om hun pakje af te halen. Dat kan in een supermarkt, een tankstation, een dagbladhandel … Maar de snelste en makkelijkste manier om een pakje af te halen, is via een Pakjesautomaat. Wil je daar graag meer over weten, lees dan zeker onze whitepaper.

 

In de whitepaper ontdek je … 

  • Hoe je met leveringen in Pakjesautomaten het gemak voor je klanten verhoogt

Een Pakjesautomaat biedt consumenten heel wat voordelen die andere leveringsmethodes niet of veel minder bieden.
Wij sommen ze op.

  • Welke voordelen deze leveringsmethode jou als webshop biedt

Ook jij kunt leveringen in een Pakjesautomaat aan je klanten aanbieden. We staan dus ook even stil bij de voordelen voor jouw webshop.

  • Hoe je de Pakjesautomaten in je webshop kunt integreren

Hoe je webshop ook opgebouwd is, je kunt leveringen in Pakjesautomaten erin implementeren. Er zijn drie integratiemogelijkheden.

 

Het enorme gemak dat ze bieden – samen met het feit dat ze ecologisch zijn – maakt dat Pakjesautomaten meer en meer gebruikt zullen worden. Dat zien we in andere landen gebeuren, en dat zien we nu ook bij ons. Jouw webshop kan meegenieten van dat succes. En dat succes start hier, met deze whitepaper.

 

Download gratis de whitepaper 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *