Elkezaakonline.be: je eigen webshop in amper 30 minuten

30 juli 2020 Leestijd: 3 min

 

Een complete webshop bouwen in amper 30 minuten tijd? Het kan! bpost lanceerde elkezaakonline.be, een makkelijke en 100% Belgische alles-in-éénoplossing. Ideaal om je eerste stappen in de online verkoop te zetten!

Corona heeft e-commerce in een enorme stroomversnelling gebracht. De Belg bestelde tijdens de lockdown massaal online. Wij kregen verscheidene dagen meer dan 500.000 pakjes per dag te verwerken, volumes die we anders alleen rond de eindejaarsperiode zien.

De Belg heeft de smaak van e-commerce goed te pakken. Zo’n 15% van de nieuwe online consumenten geeft aan ook ná de coronacrisis meer online te kopen.

 

Je webshop in een klik online

Bij bpost willen we dat álle ondernemers kunnen meeliften op het groeiende succes van e-commerce. Het moet voor elke zaak mogelijk zijn om snel en makkelijk een webshop te bouwen. Ook voor wie er niet meteen het budget, het personeel of de kennis voor heeft.

Daarom lanceerden we elkezaakonline.be, een innoverende en complete tool waarmee je een online zaak van a tot z kunt bouwen in minder dan een half uur. Het platform, dat gebruik maakt van Shopitag, is eenvoudig in gebruik en er zijn geen startkosten. Werkelijk iedereen krijgt zo de kans zijn eigen, professionele webshop in elkaar te boksen.

 

Je pakjes in een knip geleverd

Inbegrepen in elkezaakonline.be: levering door bpost. Ook daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Wat je ook verkoopt, wij zorgen voor de levering van je pakjes. Gebruik om het even welke doos, maak en betaal je verzendetiket en klaar! We komen je pakjes ophalen of jij bezorgt ze aan ons. Onze postbodes leveren je pakjes de volgende werkdag bij je klant aan de deur.

 

Ontdek alles over de levering >

 

Keuze uit drie formules

Omdat de behoeften van elke handelaar anders zijn, bieden we drie tariefformules aan. Elke formule biedt meerdere betaalmogelijkheden voor klanten en verschillende online advertentiemogelijkheden, onder meer op social media. Je kunt makkelijk van de ene naar de andere formule overstappen.  

 

  • Gratis : De gratis formule laat maximaal drie verkopen per maand toe. Ideaal als je eens wil ontdekken hoe alles loopt.

 

  • Starter : Voor 25 euro (excl. btw) per maand kun je onbeperkt verkopen, je webshop aan je domeinnaam linken en een Facebook-shop opzetten.

 

  • Pro : Voor 45 euro (excl. btw) per maand krijg je alles van Starter, plus extra’s als een Instagram-shop, kortingscodes en gepersonaliseerde e-mails.

 

Ontdek de formules in detail >

 

Klaar in drie eenvoudige stappen

Heb je interesse om je producten online te verkopen? Om je pakjes de volgende werkdag al bij je klanten te krijgen? Om je webshop makkelijk via een website of een smartphone-app te beheren? Dat kan in drie eenvoudige stappen. Je krijgt er nu zelfs gratis een Starterspakket bij: een gids met onmisbare tips & tricks voor online verkoop, handige verzenddozen en stickervellen.

 

  1. Account aanmaken : In enkele klikken heb je al een eigen account.

 

  1. Producten toevoegen : Upload foto’s van je producten en voeg er de juiste naam en prijs aan toe.

 

  1. Webshopstijl kiezen : Kies een template, pas de kleuren aan, voeg je logo toe… tot je webshop helemaal bij je past.

 

Start vandaag nog met je eigen webshop >

 

Nog niet helemaal overtuigd?

Lees zeker eens het verhaal van Sven Algoet, de man achter SWEET-SWITCH®. Sinds corona boomt de online verkoop van zijn suikervrije lekkernijen. “Zonder grote investeringen, enkel met een laptop en een printer.”

 

Lees het verhaal van SWEET-SWITCH®

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *