Onze eerste afhaalpunten in het buitenland

11 augustus 2017 Leestijd: 1 min

U kon Belgische online shoppers al een hele resem mogelijkheden aanbieden om hun pakje af te halen: van postkantoren over postpunten in krantenwinkels, supermarkten of tankstations tot pakjesautomaten en uw eigen winkels (Click & Collect). Wel, vanaf nu kunt u online shoppers uit Frankrijk dezelfde service bieden.

Tot voor kort kon u met bpost in het buitenland enkel thuislevering aanbieden. Met veel trots kunnen we zeggen dat daar nu verandering in komt. Dankzij strategische partnerships kunnen uw klanten voortaan ook pakjes in Frankrijk afhalen.

De voordelen van afhalen

18% van de Belgische consumenten verkiest een levering in een afhaalpunt boven een thuislevering. In Frankrijk loopt dat percentage zelfs op tot 51%. Ze kiezen voor afhaling omdat ze zelf kunnen bepalen waar en wanneer ze hun pakje ontvangen, ze hoeven er niet thuis voor te blijven. Vaak zullen ze het combineren met dagelijkse bezigheden, zoals boodschappen doen of tanken.

Nu ook in Frankrijk

Na de 1250 afhaalpunten en 150 pakjesautomaten in België, kijken we nu voor het eerst over de landsgrenzen voor de uitbreiding van ons afhaalnetwerk. Het resultaat? Online shoppers kunnen hun pakje nu ook afhalen in 5300 afhaalpunten in Frankrijk. Ons afhaalnetwerk zullen we in de nabije toekomst bovendien stelselmatig blijven uitbreiden met oa. Nederland. Een gouden kans voor u om ook in de buurlanden meer zaken te doen.

 

Overweegt u een toekomstige samenwerking?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *