Een webshop in 30 minuten met elkezaakonline.be

30 juli 2020 Leestijd: 2 min

Een complete webshop bouwen in amper 30 minuten? Voortaan kan het, want bpost lanceerde elkezaakonline.be, een makkelijke en 100% Belgische alles-in-één-oplossing. Ideaal voor kleine, lokale handelaars die hun eerste stappen in de online verkoop willen zetten.

Corona heeft e-commerce in een enorme stroomversnelling gebracht. De Belg bestelde tijdens de lockdown massaal online. Wij kregen meerdere keren meer dan 500.000 pakjes per dag te verwerken, volumes die we anders alleen rond de eindejaarsperiode zien. 

 

De Belg heeft de smaak van e-commerce goed te pakken. Zo’n 15% van de nieuwe online consumenten geeft aan ook ná de coronacrisis meer online te kopen.

 

Een webshop voor elke kmo

Bij bpost willen we dat álle ondernemers kunnen meeliften op het groeiende succes van e-commerce. Het moet voor elke zaak mogelijk zijn om snel en makkelijk een webshop te bouwen. Ook voor wie er niet meteen het budget, het personeel of de kennis voor heeft. Daarom lanceerden we elkezaakonline.be.

 

Innoverende alles-in-ééntool

Elkezaakonline.be is een innoverende en complete tool waarmee je een online zaak van a tot z kunt bouwen in minder dan een half uur. Het platform, dat gebruik maakt van Shopitag, is eenvoudig in gebruik en er zijn geen startkosten. Werkelijk iedereen krijgt zo de kans zijn eigen, professionele webshop in elkaar te boksen. Het platform omvat alle aspecten van de e-commerce, zoals:

  • Verschillende betaalmogelijkheden voor klanten
  • Adverteren via verschillende socialemediakanalen
  • Snelle en betrouwbare levering door bpost

 

Verschillende formules

Omdat de behoeften van elke handelaar anders zijn, bieden we drie tariefformules aan: een gratis formule, de Starter-formule (€ 25 per maand excl. btw) en de Pro-formule (€ 45 per maand excl. btw). De Pro-formule biedt uiteraard de meeste mogelijkheden om de webshop uit te bouwen en te promoten. De extra’s zijn onder meer een Facebook- of Instagram-shop, de mogelijkheid om kortingscodes te gebruiken en gepersonaliseerde e-mails.

 

Levering door bpost inbegrepen

Inbegrepen in elkezaakonline.be: levering door bpost. Wat de handelaars ook verkopen, wij zorgen voor de levering van hun pakjes. Onze postbodes leveren de pakjes de volgende werkdag bij hun klanten aan de deur. Willen ze dat hun klanten hun bestelling ook makkelijk kunnen terugsturen? Dat kan via een van onze retourdiensten.

 

Meer info op elkezaakonline.be >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *